0413 47 07 77        

Welkom bij You! Fashion for women

Wij zijn gevestigd aan Kofferen 4 in het gezellige dorp Sint-Oedenrode. Onze zaak biedt voor elke modebewuste vrouw wat wils. U kunt bij ons terecht voor de maten 36 t/m 44. Wij hebben zowel casual kleding als zakelijke damesmode, maar ook voor een feestje of moeder van de bruid.

Naast een ruime keuze aan bekende merken, a.o. NYDJ (beter bekend als Not Your Daughters Jeans), Beaumont, Comma, Taifun, Marsh t-wear, Rosemunde, kunt u bij ons het beeld compleet maken met een groot assortiment aan accessoires, waaronder het Nederlandse tassenmerk Bag2Bag, Zoya nagellak en make-up (Flawless by Sonya). Bezoek regelmatig onze site om op de hoogte te blijven van de nieuwste modetrends.

Kwaliteit, exclusiviteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u moeite met het vinden van de juiste combinaties? Wij helpen u graag met persoonlijk advies voor de juiste styling.

Tegenwoordig hebben wij ook kleine woonaccessoires: mooie keramiek, kussen, kaarsen, glaswerk. Dit verandert met de seizoenen.

See You! soon.

Marion Verkampen