Nieuws

Samen voor “HAAR”

Onder de noemer Samen voor “Haar” gaan wij voor het derde jaar geld inzamelen voor de Nederlandse Haarstichting. Deze stichting werkt nauw samen met de Voedselbank om voor financieel minder bedeelden een haarwerk te bekostigen.

Als afsluiting is er op woensdagavond 25 oktober een modeshow, bij De Gouden Leeuw. Vanaf 1 september tot en met de modeshow van 25 oktober zamelen we geld in, ieder op zijn eigen manier.

De kaartverkoop is gestart. OP = OP.

Vorig jaar hebben wij gedragen pruiken kunnen doneren aan de Nederlandse Haarstichting. Zij geven deze aan vrouwen in landen waar de zorgverzekering slechter is geregeld dan hier. Ook dit jaar hopen wij dat er vrouwen zijn die dit voorbeeld willen volgen en wij zorgen dat de Nederlandse Haarstichting deze pruiken krijgt. Dus mocht je nog ergens een pruik hebben liggen en willen doneren geef deze af bij een van de deelnemers (behalve bij De Gouden Leeuw).

Onze missie is helemaal geslaagd als wij iemand in Sint-Oedenrode of Schijndel aan een haarwerk kunnen helpen. De persoon mag zich aanmelden bij helma@pruikbijuthuis.nl en dan kijken we of we dat via de Nederlandse Haarstichting kunnen bewerkstelligen. Uiteraard zorgen wij dat je privacy gewaarborgd blijft.

Het wordt echt een leuke show, met een paar verrassingselementen erin. Dus twijfel niet en kom met een groepje zussen of vriendinnen naar een gezellige avond. Mannen zijn uiteraard ook zeer welkom.

PBX_SamenVoorHaar_Flyer